perjantai 19. heinäkuuta 2013

Häiden juomatarjoilu

Jee, perjantai! Tänään lähdetään toisen bestmanin ja hänen avokkinsa kanssa kohti Tallinnaa hakemaan häiden juomatarjoilut. Kiva päästä vähän tuulettumaan ja saada muuta ajateltavaa pariksi päiväksi. :)


Häiden alkoholitarjoilusta saatetaan olla montaa mieltä mutta me oltiin sulhasen kanssa niillä linjoilla, että se on osa suomalaista kestitysperinnettä. Alkoholin menekkiä arvioitiin Alkon ohjeiden mukaisesti. Tuntui silti Tallinkin pre-orderia tehdessä, että noinkohan meillä on juomaa (ensiksi) tarpeeksi vai (klikkailujen jälkeen) liikaakin.

Tällainen tilaus meillä lähti vetämään 50 henkilön mukaan laskettuna (kaikki vieraista eivät kuitenkaan juo alkoholia):

2 laatikkoa Sandelsia
2 laatikkoa Olvia
3 laatikkoa Sinebrychoff -lonkeroa
3 laatikkoa Sinebrychoff -karpalolonkeroa
2 laatikkoa Upcider Pear -siideriä
1 laatikko Fizz Dry Apple -siideriä
2 laatikkoa Santiago de Chile Cabernet -punaviiniä (12 pulloa)
1 laatikko Santiago de Chile Chardonnay -valkoviiniä (6 pulloa)
1 laatikko Törley Rose -kuohuviiniä (12 pulloa)


Toinen juttu onkin sitten arvioida häihin tarvittavan alkoholittoman juomabuffetin menekki! Onko kanssamorsiamilla tähän jotain nyrkkisääntöä? Ruoan kera on tietenkin tarjolla maitoa, mehua ja kotikaljaa mutta ne lähtevät pitopalvelun mukana pois illan päälle. Pöydissä on vesipullot mutta haluaisin kyllä muutakin tarjota kuin pelkkää vettä. Kuinka näitä limsojen ja vissyjen menekkejä lasketaan?

Pssst. Arvatkaa vaan, tuleeko meille tuollaisia raitaisia paperipillejä! <3

Kaikki kuvat: StyleMePretty

Ei kommentteja: