keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Meidän huiskutuskepit

Meille oli alusta asti selvää, ettei meidän häissämme heiteltäisi kirkossa poistuttaessa riisiä. Sehän on jo lintujen kannalta arveluttavaa, saati sitten morsiamen, joka joutuu nyppimään riisinjyviä kampauksestaan koko loppupäivän! :D

Niinpä me päädyimme huiskutuskeppeihin. Näitä pieniä viirejä on näkynyt blogeissa jo jonkin verran ja googlesta löytyy lisää hakusanalla wedding wands. Näitä saisi ostaa Etsystäkin valmiina vaikka minkälaisia, mutta minä näppäränä ja säästäväisenä tyttönä ajattelin, että äkkiäkös me muutaman kymmenet kepit tehdään :) Eikä siinä kaasojen kera paria tuntia kauempaa mennytkään. :)


 


Kyllä kelpaa pienten tiukujen helkätessä astua kirkosta ulos miehenä ja vaimona. <3 Kaikki tarvikkeet ovat Näpsäkästä. Palkitsevat pullahetket veljen kanssa taasen ovat jo kaukainen muisto vain. Tämä morsian meinaa tiukalla kurilla karistaa ennen häitä vielä viimeiset liiat rasvat potkista pois. :)

2 kommenttia:

Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi kirjoitti...

Oi hienoja! Ja nuo kulkuset sopii kyllä teille kissaihmisinä kuin nenä päähän ;)

Minä en saa kuulemma laihtua yhtään, tai muuten mekko ei istu päälle :D Enkä ole edes yrittänyt, mutta vissiin tämä kiirus tekee tepposensa!

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Rimma: hahaa, arvaas miten vaikeaa on ollut yrittää säilyttää näitä siististi kissojen ulottumattomissa. :D

Ei se katsos ole se laihtuminen, vaan se koostumus. :x